Jag tillhör skaran som älskar produkter som gör reklam för olika företag. Varför vet jag inte men jag tycker det är roligt och intressant. En profilprodukt är ju en sak som har ett företags logga och med den visar dom att de finns. Dessa profilprodukter kan vara allt möjligt. Oftast så ser man till exempel pennor och jag som samlar på pennor tycker att det är roligt att få en penna från olika företag.

Men det är inte bara pennor som företagen gör reklam på utan det är muggar, glas, mössor, kepsar bland annat. Oftast så kan man få dessa produkter lite billigare på grund av att man gör reklam för just det företaget.

Loggor på olika produkter

Många tänker kanske att det är just muggar och glas samt mössor och kepsar som är det mest vanliga men en logga ser man ofta på musmattor till exempel. Det står oftast företagets namn någonstans på produkten och för min del så ser jag bara positivt på det. För blir man nöjd eller missnöjd med en produkt så är det lätt att se vem som har gjort produkten.

Många företag sponsrar till exempel föreningar och skolor. Då skänker dom sina produkter som är markerade med företagets logga och att få en sådan produkt är alltid roligt. Jag tror inte att det är många som inte vill få en sådan produkt. Profilprodukter är väldigt roligt att få. Är man en person som samlar på olika produkter så är detta perfekt.

Reklam i allmänhet

Det här med profilprodukter har blivit allt mer populärt. Många bloggare och youtuber gör sig en egen logga för att göra reklam för sin sajt. De kan ibland lotta ut en produkt enbart för att få ut sitt namn till allmänheten och jag tycker det är roligt att det har tillkommit något som gör reklam för dessa företag.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *